top of page

Kouludiskot

DJ BätMänin varaaminen teidänkin koululle on helppoa. Voit varata tilaisuuden ottamalla yhteyden Lepakkoluolaan lomakkeella tai sähköpostilla timo.poijarvi@gmail.com

Tilaisuutta varatessasi ole aina yhteydessä Lepakkoluolaan sopiaksesi hinnan lisäksi illan muista yksityiskohdista, kuten aikataulusta ja toivebiisien keräämisestä jo etukäteen ennen tilaisuutta.

 

Ellei tilauksen yhteydessä muuta sovita, kaikki paketit sisältävät koulutiloihin sopivan, Lepakkoluolassa tarjolla olevan tekniikan eli riittävän suuret äänentoistolaitteet (4kW), näyttävät valot telineineen, savukoneet jne. Tarvittaessa laitteistoa sovitetaan paikan päällä mahd pienemmäksi, mutta valmiudet riittävät hyvin esim normaalikokoiseen koulun juhlasaliin, jossa paikalla n 250 henkeä.

NÄIN SE KÄY

Tyypillinen disko, joka DJ BätMäniltä tilataan tapahtuu jossakin pääkaupunkiseudun koululla.
Varataksesi diskon,  ole hyvä ja ole yhteydessä Lepakkoluolaan sopiaksesi illan yksityiskohdista tarkemmin.  

Tavallisesti alkuillan tilaisuus tarkoittaa rakentamisen aloittamista n klo 14:00, jolloin tilaisuus alkaa n klo 17:30-18:00 ja päättyy aina viimeistään klo 21:00.
DJ BätMän hoitaa koko discotuotannon rakentamisineen (3h ennen) ja purkamisineen (n. 1,5h lopuksi).
Tilaavalta koululta tarvitaan vain sopiva tila (esim liikuntasali, jossa on 16A valovirtaa ja jonka saa mielellään pimeäksi juhlan ajaksi) ja tilaisuuden markkinointi sekä paikalle muutama "järjestysaikuinen" yleistä turvallisuutta valvomaan.
Ohjelmisto on yleensä päivän discohittejä ja usein kerätään biisitoivelistoja kouluilla noin viikkoa ennen tilaisuutta. Tanssin lisäksi ohjelmassa voi olla toiveiden mukaisesti esim tuolileikkejä, tanssikilpailuita, limboa jne. Sujuvuuden kannalta nämä olisi myös hyvä sopia noin viikkoa ennen tilaisuutta.
Olethan ajoissa yhteydessä timo.poijarvi (at) gmail.com jotta teidän tilaisuus saadaan mahtumaan kalenteriin.

bottom of page