VARAA DISCO

Disco -paketit. 

HUOM: Näin Korona-aikana on käytännössä kaikki kouludiskot vuonna 2020 peruutettu. Viimeiset tehtiin maaliskuussa ja toiverikkaasti muutamat vakiokoulumme pitivät lokakuun Halloween-diskot varattuina niin pitkään kuin mahdollista, mutta lopulta oli vain pakko todeta, ettei diskoja ole vielä turvallista järjestää. Seuraamme kuitenkin tilannetta tarkasti, ja heti kun yleinen terveystilanne sen sallii, alamme taas ottamaan vastaan tilauksia! 


Varaaminen: Aloita valitsemalla alta sinulle sopiva discopaketti (1. Aloita valitsemalla palvelu), eli alkuillan tai koko illan tilaisuus. Katso sitten kohdasta 2. kalenterista itsellesi sopiva vapaa päivä, täytä varauslomake. Halutessasi voit maksaa alkuillan tilaisuuden jo etukäteen allaolevan Holvi-linkin kautta.

Mikäli haluamasi ilta ei ole vapaana tai mielessäsi on jokin erilainen tilaisuus, kannattaa aina olla yhteydessä Lepakkoluolaan timo(at)djbatman.net, sillä peruutuksia ja muita muutoksia voi hyvinkin tulla.


Tilaisuutta varatessasi ole aina yhteydessä Lepakkoluolaan sopiaksesi hinnan lisäksi illan muista yksityiskohdista.


Ellei tilauksen yhteydessä muuta sovita, kaikki paketit sisältävät aina kaiken Lepakkoluolassa tarjolla olevan tekniikan eli yhtä suuret äänentoistolaitteet (4kW), näyttävät valot telineineen, savukoneet jne. Tarvittaessa laitteistoa sovitetaan paikan päällä mahd pienemmäksi, mutta valmiudet on aina samat ja riittävät hyvin esim normaalikokoiseen koulun juhlasaliin, jossa paikalla n 250 henkeä.


HUOM: Mikäli haluamasi ilta ei ole vapaana kalenterissa, kannattaa aina vielä olla yhteydessä Lepakkoluolaan timo(at)djbatman.net, sillä peruutuksia ja muita muutoksia voi hyvinkin tulla.

NÄIN SE KÄY

Tyypillinen disco, joka DJ BätMäniltä tilataan tapahtuu jossakin pääkaupunkiseudun koululla.
Varataksesi discon, valitse sinulle sopiva vapaa pvä varauspalvelusta jonka jälkeen ole hyvä ja ole yhteydessä Lepakkoluolaan timo (at) djbatman.net sopiaksesi illan yksityiskohdista tarkemmin. Voit halutessasi maksaa alkuillan tapahtuman hinnan jo etukäteen tällä sivulla näkyvällä Holvi-linkillä. Muista aina kommunikoida tarkemmin timo(at)djbatman.net kanssa tilaisuudestasi.
Tavallisesti alkuillan tilaisuus alkaa n klo 17:30-18:00 ja päättyy aina viimeistään klo 21:00.
DJ BätMän hoitaa koko discotuotannon rakentamisineen (3h ennen) ja purkamisineen (n. 1,5h lopuksi).
Tilaavalta koululta tarvitaan vain sopiva tila (esim liikuntasali, jossa on 16A valovirtaa ja jonka saa mielellään pimeäksi juhlan ajaksi) ja tilaisuuden markkinointi sekä paikalle muutama "järjestysaikuinen" yleistä turvallisuutta valvomaan.
Ohjelmisto on yleensä päivän discohittejä ja usein kerätään biisitoivelistoja kouluilla muutamaa pvää ennen tilaisuutta. Tanssin lisäksi ohjelmassa voi olla toiveiden mukaisesti esim tuolileikkejä, tanssikilpailuita, limboa jne.
Olethan ajoissa yhteydessä timo(at)djbatman.net jotta teidän tilaisuus saadaan mahtumaan kalenteriin.