VARAA DISCO

Disco -paketit. 


Varaaminen: 

Voit varata tilaisuuden ottamalla suoraan yhteyden Lepakkoluolaan timo@djbatman.net TAI varaamalla sopivan illan online-varauskalenteristamme.


Online-varaaminen sujuu näin:

Aloita valitsemalla alta sinulle sopiva discopaketti (1. Aloita valitsemalla palvelu), eli alkuillan tai koko illan tilaisuus. Katso sitten kohdasta 2. kalenterista itsellesi sopiva vapaa päivä, täytä varauslomake. 

Mikäli haluamasi ilta ei ole vapaana tai mielessäsi on jokin erilainen tilaisuus, kannattaa aina olla yhteydessä Lepakkoluolaan timo(at)djbatman.net, sillä peruutuksia ja muita muutoksia voi hyvinkin tulla.


Tilaisuutta varatessasi ole kuitenkin aina yhteydessä Lepakkoluolaan sopiaksesi hinnan lisäksi illan muista yksityiskohdista, kuten toivebiisien keräämisestä jo etukäteen ennen tilaisuutta.


Ellei tilauksen yhteydessä muuta sovita, kaikki paketit sisältävät aina kaiken Lepakkoluolassa tarjolla olevan tekniikan eli yhtä suuret äänentoistolaitteet (4kW), näyttävät valot telineineen, savukoneet jne. Tarvittaessa laitteistoa sovitetaan paikan päällä mahd pienemmäksi, mutta valmiudet on aina samat ja riittävät hyvin esim normaalikokoiseen koulun juhlasaliin, jossa paikalla n 250 henkeä.


HUOM: Mikäli haluamasi ilta ei ole vapaana kalenterissa, kannattaa AINA vielä olla yhteydessä Lepakkoluolaan timo(at)djbatman.net, sillä peruutuksia ja muita muutoksia voi hyvinkin tulla.

NÄIN SE KÄY

Tyypillinen disco, joka DJ BätMäniltä tilataan tapahtuu jossakin pääkaupunkiseudun koululla.
Varataksesi discon, valitse sinulle sopiva vapaa pvä varauspalvelusta jonka jälkeen ole hyvä ja ole yhteydessä Lepakkoluolaan timo (at) djbatman.net sopiaksesi illan yksityiskohdista tarkemmin.  

Tavallisesti alkuillan tilaisuus tarkoittaa rakentamisen aloittamista n klo 14:00, jolloin tilaisuus alkaa n klo 17:30-18:00 ja päättyy aina viimeistään klo 21:00.
DJ BätMän hoitaa koko discotuotannon rakentamisineen (3h ennen) ja purkamisineen (n. 1,5h lopuksi).
Tilaavalta koululta tarvitaan vain sopiva tila (esim liikuntasali, jossa on 16A valovirtaa ja jonka saa mielellään pimeäksi juhlan ajaksi) ja tilaisuuden markkinointi sekä paikalle muutama "järjestysaikuinen" yleistä turvallisuutta valvomaan.
Ohjelmisto on yleensä päivän discohittejä ja usein kerätään biisitoivelistoja kouluilla muutamaa pvää ennen tilaisuutta. Tanssin lisäksi ohjelmassa voi olla toiveiden mukaisesti esim tuolileikkejä, tanssikilpailuita, limboa jne. Sujuvuuden kannalta nämä olisi hyvä sopia 1-2 pvää ennen tilaisuutta.
Olethan ajoissa yhteydessä timo(at)djbatman.net jotta teidän tilaisuus saadaan mahtumaan kalenteriin.